Winterbanden service & opslag
Natuurlijk, u kunt uw zomer of winterbanden thuis opslaan. Maar voor de zomer- of winterbandenopslag kunt u ook bij MHcarcenter terecht. Wij verzorgen voor u de bandenopslag in onze garage. Dat doen we voor particuliere én zakelijke rijders.
Occasions
In onze showroom treft u een compleet aanbod van geheel betrouwbare occasions van alle merken aan. Denkt u de perfecte auto te hebben gevonden, vraag een van onze medewerkers om een proefrit!
Onderhoud
Goed en regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw auto: u voorkomt er onnodige reparaties mee. Daarnaast is een goed onderhouden auto minder schadelijk voor het milieu.
APK Keuring
Ook voor de APK keuring kunt u bij MHcarcenter terecht. Onze RDW erkende APK Keurmeesters hebben jarenlange ervaring met auto onderhoud en kijken uw auto grondig na op verkeersveiligheid, milieu en registratie.
Airco service
Een goed werkende airco maakt het autorijden aangenaam en comfortabel.Om de luchtcirculatie in uw auto gezond en fris te houden is het noodzakeiljk om de airconditioning regelmatig te laten nakijken en te reinigen.
Diagnose specialist
Wij beschikken over diagnosespecialisten die met up-to-date uitleesapparatuur alle storingen te lijf kunnen gaan, voor nagenoeg alle merken.
“De service bij MHcarcenter is volledig, zo fijn om één adres te hebben waar ik voor alle onderhoud en winterbanden opslag naar toe kan gaan, maakt het makkelijk voor mij en ze zijn ook nog eens goed betaalbaar.”Leana Protty

 

Zoekt u een occasion? Dan zit u bij MH Carcenter op het juiste adres!

Wij zijn een bedrijf met zeer interessante occasions op voorraad. Al onze auto’s worden grondig nagekeken, alvorens ze u worden aangeboden. Kom gerust eens bij ons langs, of kijk alvast even bij “occasions”. In onze showroom treft u een compleet aanbod van geheel betrouwbare occasions van alle merken aan. Deze kunt u rustig bekijken onder het genot van een kopje koffie. Denkt u de perfecte auto te hebben gevonden, vraag een van onze medewerkers om een proefrit! Eventueel kunt u uw oude auto inruilen tegen een nieuwe occasion.

 

Forté reinigingsproducten

Goed onderhoud is belangrijk om een voertuig in topconditie te houden. Wat hierbij zeker niet vergeten moet worden is het inwendig laten reinigen van het brandstofsysteem en de motor. Door toepassing van Forté reinigingsproducten wordt vervuiling die ontstaat tijdens het gebruik van het voertuig verwijderd, waardoor het voertuig altijd optimaal functioneert.