Over ons

MH Carcenter is een jong en dynamisch auto service center gelegen in Brunssum. In 2007 startte eigenaar Marco Hellenbrand met dit servicepunt voor auto’s en bedrijfsauto’s. MH Carcenter is actief in onderhoud en verkoop van auto’s. Hierin hebben wij een ruime ervaring op gebied van in- en verkoop van gebruikte personenauto’s (occasions).

Wij hebben een permanent wisselend aanbod van kwaliteitsoccasions.Wij garanderen scherpe prijzen en een uitstekende service. MH Carcenter is RDW erkend. In onze volledig uitgeruste garage bezitten wij de faciliteiten en apparatuur om het onderhoud en reparaties aan auto’s te verzorgen. Tegen gunstige tarieven nemen wij graag uw auto in onderhoud voor reparatie, periodieke beurten en/of APK keuring. Wij kunnen u indien gewenst een leenauto ter beschikking stellen. U bent van harte welkom om MH Carcenter te bezoeken. Wilt u graag een vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk. Wij zien u graag in onze garage.

Bel ons direct voor meer informatie

Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30, zaterdag van 09.00 tot 13.00

+31(0) 45-5640224
Waarom u moet kiezen voor MH Carcenter
We zijn een klein en eerlijk bedrijf
Maar met een grote service en kwaliteit!
Alle service en onderhoud in één bedrijf
MH Carcenter is een full service auto service center. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle soorten werkzaamheden aan uw auto.
Bandenopslag binnenshuis
De juiste plaats voor de opslag van
uw winter-en zomerbanden.

. Uw banden worden 2x per jaar gewisseld
. Uw banden worden altijd gecontroleerd
. Inclusief brand-en diefstalverzekering

Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en kosten.

Persoonlijk contact & benadering
Wij vinden het zeer belangrijk om pas na overleg met de
klant de werkzaamheden uit te voeren.
Betaalbare prijzen & top service
Kwaliteit en service staat bij ons zeer hoog in het vaandel!
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en gereedschappen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Winterbanden in de garage? Sla ze op bij MH Carcenter!

MH Carcenter heeft de juiste alles onder 1 Dak oplossing voor uw Autobanden. Zo heeft u de juiste opslagplaats voor zowel uw zomer als winterbanden. Uw banden worden 2x per jaar gewisseld. Uw banden worden altijd gecontroleerd. Inclusief brand en diefstalverzekering

Wij vinden het zeer belangrijk dat u veilig de weg op gaat! En daarom bied MH Carcenter U elk half jaar een GRATIS CHECK-UP OP 10 VITALE PUNTEN NAGEKEKEN EN GECONTROLEERD.